Tjänster för dig som skogsägare

Högland Såg & Hyvleri är experter på skog och skogsbruk. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap vet vi vad som krävs för ett optimalt resultat, utan att kompromissa med omtanke för såväl skogsägare som skog. Tack vare vår expertis kan vi erbjuda dig som skogsägare allt från avverkning, skogsvård såsom röjning och markberedning, tillhandahålla en skogsbruksplan samt rådgivning och förvaltning. Allt för att din skog ska må så bra som möjligt i många år framöver. Genom korta vägar för beslut och transport, samt effektiva metoder och rutiner kan vi dessutom erbjuda konkurrenskraftiga priser till våra kunder. Se vår prislista på virkespriser.

Certifierat företag inom skogsbruk - Vi värnar om miljön & anställda

Hos Högland Såg & Hyvleri värnar vi om både miljön och våra anställda. Därför är vårt företag certifierat, och vi ställer även krav på att våra entreprenörer ska vara det. Detta innebär att vi följer kvalitetskrav och standarder inom allt från ledningssystem, till produktion och distribution av trävaror. Läs mer om våra certifieringar nedan och hur vi arbetar för både mark och miljö, men också om vår arbetsmiljö och sociala policy inom företaget.

Kontakta oss här om du har några frågor eller funderingar, eller scrolla ner för att läsa mer om våra tjänster för skogsägare.